Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

 Ensimmäinen pelaajasiivous & sananen seuran löytämisestä
16.12.2017 15:19 | Zaaga

Koska listoille on alkanut kertyä paljon epäaktiivisia pelaajia, päätin suorittaa ensimmäisen pelaajasiivouksen. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki pelaajat, jotka eivät ole kirjoittaneet hahmollaan vähintään kahteen kuukauteen, ovat erotusuhan alla.

Erotusuhan alla ovat:

  • Akugou [Tulivarjo]
  • Aria [Varjotassu]
  • Cindy [Teräsielu]
  • Kat [Korppituuli]
  • Sana [Tuhkahäntä]

Näillä pelaajilla on 6.1 aikaa tulla roolimaan hahmoillaan ennen kuin poisto suoritetaan. Huomioikaa, että hahmojenne tietoja ei tallenneta minnekään (lukuunottamatta liittymisvieraskirjaa, jossa ne saattavat vielä olla). Jos erotusuhkaa ei kerkeä huomioida ja tahtoo kuitenkin jatkaa pelaamista, erottamisen jälkeen on vapaa liittymään uudestaan.


Olen myös huomannut, että hahmolleen saattaa olla vaikea löytää seuraa pienen pelaaja- ja hahmomäärän vuoksi, varsinkin jos tahtoisi löytää seuraa hahmon omasta klaanista. Kaikki pelaajat ovat vapaita luomaan lisää hahmoja (oman ajan ja motivaation rajoilla totta kai), ja toivotaan jatkossakin, että saisimme lisää liittyjiä ja lisää hahmoja tasapuolisesti kaikkiin eri klaaneihin. Olen yrittänyt mainostaa MW:tä ahkerasti, mutta myös te pelaajat olette siihen vapaita! Mikään ei myöskään estä eri klaaneista olevia hahmoja törmäämästä toisiinsa esimerkiksi rajoilla, ja tästä voikin kehkeytyä aika mielenkiintoisia pelejä! ;) Olen lisäksi harkinnut yhden tai muutaman tiinen kissan luomista peliin ilman, että niiden on täytynyt tulla raskaaksi pelin kautta (joko erakkoja tai kuningattaria klaaneissa). Tämä on kuitenkin vielä harkinnan alla!


 - Zaaga | Kommentoi


©2018 Masked Warriors - suntuubi.com