Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: septic
Kotisivut: http://connections.suntuubi.com/

18.02.2018 15:14
Connections on uusi realistinen ihmissuhderoolipeli, joka sijoittuu Yhdysvaltoihin, New Yorkin Manhattanille. Tärkein osa juonta on hahmojen asuinpaikka; jokainen asuu saman asuntopilvenpiirtäjän ylimmissä kerroksissa kimppa-asunnoissa tai yksiöissä.

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taikaopisto.arkku.net

06.02.2018 19:37
aikaopisto Aureaan ollaan perustamassa jästikylää foorumin puolelle. Tule ehdottamaan nimeä jästikylälle & äänestämään jästikylän nimestä.
Vai olisiko paikkasi kenties, meillä opettajana, oppilaana tai muussa henkillökunnassa?
Meillä kaikenlaisilla hahmoilla roolipelaaminen on mahdollista.
Foorumissa vai chatissa? Valinta on sinun.
Eikä meillä ole ikärajoja.
Harry Potter-aiheinen roolipelisivusto, joka perustettiin vuonna 2012.

Olet myös tervetullut, avoimiin oviin.
Jotka järjestetään suuren salin chatissa 27.02.2018 alkaen kello: 20.00.

Nimi: Liljatassu
Kotisivut: http://liljatassu.suntuubi.com/

05.02.2018 23:25
Kuiskaustenluolassa tarinoidaan joko Taivasklaanilaisella, Ketaklaanilaisella, tai rotalla. Paikka on ollut alusta alkaen vähän hiljainen, mutta kyllä minä yksinäinen YP siellä päivittäin käyn tarkistamassa. Tarvittaisiinkin nyt aktiivisia liittyjiä nostamaan paikka pohjamudista. Oletko mukana?

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

05.02.2018 08:46
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä. Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?
Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen peli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Nimi: Viherkorva
Kotisivut: http://deardiary.simplesite.com/

27.01.2018 15:48
"Tämä on päiväkirja, minun päiväkirjani. Jos et sattunut tietämään, päiväkirjat ovat yksityisiä. Jos jatkat päiväkirjani lukemista, jäät ikävä kyllä elämänvelkaan minulle. Ole niin hyvä ja laske kirja käsistäsi."

Olet raottanut Phoeben päiväkirjan kansia. Kävipä sinulla huono mäihä, kun satuit löytämään kaikista ihmisistä juuri Phoeben päiväkirjan. Hän sattuu nimittäin olemaan sellaista tyyppiä, joka ei arvosta ihmisiä, jotka lukevat hänen päiväkirjaansa. Toisaalta onni potkaisi sinua (melko kivuliaastikin), sillä Phoeben jos jonkun elämä on kiinnostavaa.
Voin auttaa sinua, mutta jos hän löytää sinut lukemassa päiväkirjaansa, liukenen paikalta niin nopeasti kuin suinkin on mahdollista.
Ymmärsitkö? Toivottavasti, sillä se on menoa nyt.

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

27.01.2018 15:37
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Corvus
Kotisivut: http://ketunniitty.suntuubi.com/

21.01.2018 12:48
Eläinopisto Ketunniitty on Suomeen sijoittuva ihmisroolipeli, joka yhdistää roolipelit, tarinasivut sekä virtuaalitallit ja -kennelit. Pelissämme pääset opiskelemaan eläintenhoitajaksi ja hoitamaan omia lemmikkejäsi, sekä roolipelaamaan muiden opiskelijoiden kanssa. Eläinopisto on aina avoin uusille liittyjille!

Tervetuloa!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

20.01.2018 20:39
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärillä. Joka viikko julkaistaan uutta luettavaa, minkä lisäksi kirjoittajan elämää ja ajatuksia voi seurata aktiivisesta päiväkirjasta.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://heritage.fi/

15.01.2018 16:35
Haluatko kokeilla jotain erilaista roolipeliä? Jotain missä on twisti jos toinenkin?
Well, then! Koirilla, susilla ja koirasusilla pelattava Heritage RPG kuulostaa kerrassaan normaalilta, mutta ei suinkaan ole sitä. Se on foorumipohjainen, online-mahdollisuudella varustettu vuonna 2017 luotu historia- ja fantasiaroolipeli jonka kolme ylläpitäjää ovat kokeneita ja kauan netissä seikkailleita internet kansalaisia! ShadowKiro loi ValkeaaTaikaa -roolipelin 1997 ja lopetti sen Heritagen takia. Reirak on ollut pelimaailmassa mukana 2007 alkaen ylläpitäen lukuisia roolipelejä ja Hukka on varsin hyvin tunnettu nettitaiteilija suomessa, pitkällä roolipelihistorialla tietenkin!

Pelin miljöö sijoittuu 1400-1700-luvuille Ardeal-nimiseen satamakaupunkiin. Kirkon varjossa ja inkvisition vainossa kaikki tavan kansalaisista hienoihin aatelisiin pyrkivät kätkemään syntiset elämäntapansa ja esiintymään julkisesti nuhteettomina Jumalanpelkoisina kansalaisina. Kaupunki kuhisee elämää ylhäisestä alhaiseen ja aatelissukujen kesken sosiaalinen piirileikki tempaakin nopeasti mukaansa prameaan mutta julmaan maailmaan, jossa ystävät on syytä erottaa vihollisista nopeasti - sukujen tavoitellessa omaa parastaan!

Pelissä on magiaa ja pelimaailman historia alkaa valottua pelaajilleen pikkuhiljaa pelien edetessä. Nyt on siis juuri täydellinen hetki loikata mukaan!!

Nimi: Pumeranki
Kotisivut: http://tuulenvoima.suntuubi.com/

14.01.2018 17:08
Soturikissat-tarinaroolipeli, joka kantoi ennen nimeä Delsg, on noussut kuolleista.

©2018 Masked Warriors - suntuubi.com