Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Masked Warriors

Olet astellut vuoden 2017 alkukesällä perustettuun kissaroolipeliin - tervetuloa! Masked Warriors, lyhyemmin MW, on vieraskirjassa pelattava roolipeli, jonka maailma ja idea perustuvat Erin Hunterin kirjoittamaan moniosaiseen kirjasarjaan. MW ei eroa perinteisestä kirjasarjasta ainoastaan täysin uudistetuilla klaaneilla vaan myös erilaisella pelimaailmalla. Pelaajilla on mahdollisuus vaikuttaa roolipelin juoneen omaa hahmoaan aktiivisesti pelaamalla, mutta jokaisella voi myös keskittyä oman hahmon elämän ja suhteiden punomiseen. Masked Warriors on lämminhenkinen ja rento, ja pyrimme antamaan mahdollisimman hyvät mahdollisuudet kiinnostaville pelitilanteille ja mukavalle peliseuralle!

Pelin maailma keskittyy metsään, jossa neljä hyvin erilaista klaania asuvat. Suoklaani, Kuuklaani, Aurinkoklaani ja Meriklaani ovat halki lukuisten kuiden eläneet esi-isiensä vanhoja perinteitä kunnioittaen - rauha ei kuitenkaan ole aina valinnut neljän villikissaklaanin välillä. Klaanien erilaiset maailmankuvat ovat aiheuttaneet kahakkaa ja erimielisyyksiä eikä petoksilta tai taisteluilta ole vältytty. Lisäksi klaanien sisäiset tukipylväät alkavat rakoilla, kun valta vaihtuu ja luottamus omia kohtaan hälvenee päivä päivältä..

Roolipelin ikärajaksi on asetettu K14. Tämä siksi, että pelissä saattaa aika ajoin tulla vastaan väkivaltaisia, ahdistavia tai jopa seksuaalisia kohtauksia, joista ei erikseen varoiteta. Jos olet nuorempi kuin 14, etkä tunne itseäsi epämukavaksi edellä mainittuja aiheenalueita pelatessa tai läpi selatessa, olet tervetullut liittymään! Peli edellyttää kirjasarjan tuntemista pelimaailman ymmärtämiseksi.

Peliä ylläpitää Zaaga.

PÄIVITYKSET

SIVUINFO

18.3 - Uusi ulkoasu on paikoillaan!

17.2 - Ylläpidolla on ollut hieman kiirettä, mutta nyt normipäivittely on taas suoritettu! Linkkilistalta löytyy uusia sivustoja, joten käykää kurkkaamassa!

26.1 - Meidät linkittää nykyään myös LIST. Käykää kurkkaamassa, jos tarvitsette näkyvyyttä sivuillenne! :)

21.1 - Uusia linkinvaihtajia sekä yksi uusi hahmo.

©2019 Masked Warriors - suntuubi.com